Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Εκδηλώσεις καλοκαίρι 2017



 Η γέφυρα μας ενώνει

Σύλλογος Συνταξιούχων Υπαλλήλων ΙΚΑ ΕΤΑΜ Περιφερειών Δ. Ελλάδας , Ηπείρου ,Ιονίων Νήσων
Τηλ. φαξ  2610-453233 e mail - ssyika9@gmail.com === ssyikablogspot.gr

                                Προς όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου μας
Αγαπητοί  Συνάδελφοι     

Σας ευχαριστούμε ακόμα μια φορά , για την συμπαράσταση σας στις κοινές μας προσπάθειες και σας προσκαλούμε στο καλοκαιρινό δείπνο στις 20 Ιουνίου 2017 το βράδυ ,μετά τις 9.00 μ.μ. στο Deck – τηλ. : 693661578 Κτίριο Παναγιώτης Κανελλόπουλος Παλαιός λιμένας Πατρών (πάνω από τα Duty Free)να περάσουμε μια βραδιά συζητώντας τα « δικά μας »

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι έχετε τη δυνατότητα :

Α. με έγγραφη δήλωση στην αρμόδια υπηρεσία του ασφαλιστικού σας φορέα ,να αιτηθείτε την εξαίρεσή σας ( διατάξεις της παρ.2 του ανωτέρω άρθρου ), από την παρακράτηση της μηνιαίας εισφοράς ύψους 0,20 ευρώ Η ΟΠΟΊΑ παρακρατείται από τις καταβαλλόμενες κύριες συντάξεις, που αποδίδεται στο Λογαριασμό Κοινωνικής Πολιτικής του άρθρου 34 του Ν.4144/2013 , με σκοπό την οικονομική ενίσχυση Ομοσπονδιών, Σωματίων και Συνομοσπονδιών Συνταξιούχων.( διατάξεις του άρθρου 102, του Ν.4387/2016 (Φ.Ε.Κ. Α΄ 85) καθώς και την υπ. αρ. πρωτ. Φ80000/οικ. 26392/1075/21-7-16 διευκρινιστική εγκύκλιο της Γενικής Διεύθυνσης Κοινωνικής Ασφάλισης του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ,με τις οποίες θεσπίστηκε εισφορά υπέρ συλλογικών οργάνων συνταξιούχων ,προκειμένου από την ημερομηνία υποβολής του αιτήματος να σταματήσει η υπ όψη παρακράτηση)

Β . ΑΦΟΎ παραλάβετε τις αιτήσεις που αφορούν ,την άμεση Διακοπή από την κυρία σύνταξη της Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων και την επιστροφή κάθε ποσού που έχει παράνομα παρακρατηθεί από τότε που προβλέπεται από την παραπάνω με αριθμό 244/2017 απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου ,οι οποίες και συνυποβάλλονται  εκ νέου πιο κάτω , να τις υποβάλλετε , στο.αρμόδιο Υποκ/μα Ε.Φ.Κ.Α ( πρώην ΙΚΑ) και στο ΕΤΕΑ ( τ. ΤΕΑΠΟΚΑ) προκειμένου να μην υπάρξει τυχόν παραγραφή
===============================================================================


Πέραν τούτων σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ του Συλλόγου με απόφασή του καθόρισε τις μελλοντικές μας δραστηριότητες οι οποίες και έχουν ως εξής :

7-Ιουλίου 2017 Ημέρα Αγίας Κυριακής :
μονοήμερη εκδρομή στη Λευκάδα , με  επίσκεψη στο εκκλησάκι Αγίας Κυριακής απέναντι από το νησί του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη ,την Μαδουρή , και παραδίπλα από το Σκορπιό του Ωνάση






18 Οκτωβρίου 2017 Εορτή του Αγίου ΛουκάΙερή λειτουργία με αρτοκλασία , υπερ Υγείας των μελών του Συλλόγου κοντά στα μέλη μας της Αιγιαλείας , στην Βασιλική και Σταυροπηγιακή Ιερά Μονή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας , που είναι ,ένα από τα πιο ιστορικά και σημαντικότερα μοναστήρια της Ελλάδος ( 2691 056300 )

  .   Σας ευχόμαστε να έχετε Καλό καλοκαίρι 
  Υγεία και Ευτυχία για όλους
κλείστε και δηλώστε έγκαιρα τις συμμετοχές σας Σας περιμένουμε 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς για το Σύλλογο

                             Ο Πρόεδρος
   Αδαμόπουλος Σπυρίδων   2610426266 ,6936714475
                              Τα Μέλη
Φειδάκη Α,Περδικάρη Ε.Ποταμιάνου Δ., Χαλκιοπούλου Ε.Νέγκα Γ.,Σουσάνη Μ. Λαινά Μ. , Χριστοπούλου Ακριβή                                     
                                                                                             




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου